Occasion

Ducati MIG-S

Prijs €4.950,-

Omschrijving

De Ducati MIG-S is een flexibele, presterende en avontuurlijke All Mountain, geboren om elk parcours aan te pakken en maximaal plezier te garanderen in alle omstandigheden.

De vernieuwde versie neemt een verdere evolutionaire stap vanuit een technisch oogpunt door het verwelkomen van de high-performance Shimano EP8 motor met 85Nm koppel en bijgewerkte componenten. De nieuwe verstelbare RockShox vering, de SRAM NX 12-speed achterderailleur voor nog preciezer en betrouwbaarder schakelen, de krachtige en modulaire SRAM 4 zuiger remmen zul je waarderen vanaf de allereerste uitstap. Deze prachtige fiets is op voorraad in onze showroom en is direct leverbaar voor een speciale Red December actieprijs van €5.590,- voor €4.950,-

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
-
Carrosserie
Mountainbike
Cilinder aantal
-
Cilinder inhoud
-
Garantie
-
Kenteken
-
Vermogen
-
Kleur
Rood
Kilometerstand
-

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.