LET OP: I.v.m. met Koningsdag zijn we vanaf vrijdagavond 26 april 17:30 gesloten! Dinsdag 30 april vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar πŸ˜ƒ
Occasion

Ducati MONSTER 797

Kilometers 24599 Bouwjaar 2017 Prijs €7.950,-

Omschrijving

Hoe rijdt ie? Heel eenvoudig: waanzinnig. Juist door ‘m zo eenvoudig en toegankelijk te maken heeft Ducati als het ware het gemotoriseerde evenbeeld van een fiets gemaakt. Zo’n gooi en smijtding die alles doet wat je wilt zonder dat er ook maar iets teveel op zit. Exact dat is de omschrijving van de 797. Ducati wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en garantie. Kan zowel op 35KW geleverd worden (A2 Rijbewijs) als op vol vermogen.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2017
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
803 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
58MRHT
Vermogen
34 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
24599 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiΓ«le Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiΓ«le tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.