Occasion

Ducati MONSTER 821

Kilometers 10832 Bouwjaar 2018 Prijs €9.950,-

Omschrijving

De gulden middenweg. Die is altijd de beste. Toch? De Ducati Monster 821 is met zijn 112 pk indrukwekkend genoeg, en met zijn drooggewicht van 179,5 kilo wendbaar genoeg. Levendig, snel en wendbaar. De Monster is een fantastisch stuk techniek waarmee je ook kan dollen, draven en jagen. Voorzien van termignoni dempers, korte kentekenplaathouder en led knippers. Wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2018
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
821 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
91MJGG
Vermogen
81 kW
Kleur
WIT
Kilometerstand
10832 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.