Occasion

Ducati MULTISTADA V4 S SPORT

Kilometers 15247 Bouwjaar 2022 Prijs €25.950,-

Omschrijving

De Multistrada is voorzien van het V4 Granturismo 1158 cc motorblok (klepspeling controle elke 60.000 km). De V4 S is standaard voorzien van de Elektronische semi-actieve Marzocchi Ducati Skyhook-ophanging (DSS) met het automatische nivellering optie. Maar ook de radar technologie is aanwezig met Adaptieve Cruise Control (ACC). De Sport full heeft ook de Sport Livery en de Akrapovič gehomologeerde sport demper en carbon voorspatbord. Motor is van eerste eigenaar en door Zaltbommel nieuw geleverd. Het aankoop bedrag is inclusief BTW (zakelijk is de btw te verrekenen)

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1158 cc
Garantie
24 maanden — EVER RED fabrieksgarantie
Kenteken
21MRBJ
Vermogen
125 kW
Kleur
Rood - Wit
Kilometerstand
15247 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.