Occasion

Ducati MULTISTRADA 1200 S D-AIR

Kilometers 20875 Bouwjaar 2017 Prijs €14.950,-

Omschrijving

De Multistrada herbergt een uitgebreid pakket aan technische mogelijkheden die je met wat drukken op knopjes op je dasboard tevoorschijn tovert. Je kunt op die manier onder meer de vering, traction control, abs en wheely control tot in detail afstemmen op je eigen rijwensen. En dat weer in de vier verschillende rij-modussen. Ducati heeft de D-Air technologie omarmt in het kader Ducati Safety Pack. Met het D-Air motorjack, dat in 45 milliseconden wordt geactiveerd, is een nieuwe stap in de veiligheid op de motor gezet.
Voorzien van topkoffer, korte kentekenplaathouder en sportdemper. Ducati wordt afgeleverd inclusief benodigd onderhoud en 12 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2017
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1198 cc
Garantie
12 maanden
Kenteken
15MPNS
Vermogen
116 kW
Kleur
ROOD
Kilometerstand
20875 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.