Occasion

Ducati MULTISTRADA V4 PIKES PEAK

Kilometers 7620 Bouwjaar 2022 Prijs €30.950,-

Omschrijving

Het eerste wat in het oog valt bij deze motor is de nieuwe Pikes Peak kleurstelling gebaseerd op de graphics van de Desmosedici GP '21. Hiernaast zijn er tal van onderdelen in carbon te vinden, is hij standaard voorzien van een Akrapovič titanium en carbon demper en een laag getint windscherm wat het sportieve karakter van de motor benadrukt. Zelfs de racenummers aan weerszijden van de brandstoftank dragen bij aan het benadrukken van de diepe band met de wereld van de racerij. Ducati wordt afgeleverd inclusief benodigd onderhoud en garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1158 cc
Garantie
24 maanden — Ducati Approved
Kenteken
80MTZK
Vermogen
125 kW
Kleur
ROOD
Kilometerstand
7620 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.