Occasion

Ducati MULTISTRADA V4 S

Kilometers 8799 Bouwjaar 2023 Prijs €26.950,-

Omschrijving

Klaar om te touren, intuïtief in het terrein, wendbaar in de stad en met een vernieuwde sportieve houding, is de vierde generatie van de Multistrada puur rijplezier. Lichtgewicht, compact en met de 170 pk van de V4 Granturismo belooft hij een sportieve en opwindende rit op gemengde ondergronden. De onderhoudsschema's zijn verlengd tot 60.000 km. Een absolute mijlpaal die de betrouwbaarheidsnormen verhoogt en de onderhoudskosten verlaagt. Betreft een BTW motor. Prijs is inclusief BTW.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2023
Carrosserie
All-road
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1158 cc
Garantie
-
Kenteken
20MSSH
Vermogen
125 kW
Kleur
ROOD
Kilometerstand
8799 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.