Occasion

Ducati PANIGALE V4 25° ANNIVERSARIO

Kilometers 863 Bouwjaar 2020 Prijs €50.950,-

Omschrijving

Om de 25ste verjaardag van de legendarische 916 te vieren, werd de Panigale V4 25° Anniversario 916 geboren in een gelimiteerde en genummerde versie van 500 stuks. Dit is nummer 270/500.

De 25° Anniversario 916 is gebouwd op de mechanica van de Panigale V4 S. Deze is geüpgraded met race-inhoud van de Panigale V4 R zoals het Front Frame, ontworpen volgens Ducati Corse specificaties, de droge koppeling en nog meer baanspecifieke elektronica, zoals Ducati Quick Shift EVO 2, geoptimaliseerd voor agressief schakelen, en 'voorspellende' Ducati Traction Control EVO 2.

Het uiterlijk van de motor combineert een kleurenschema dat de Ducati 996 SBK (winnaar van het wereldkampioenschap Superbike 1999) als voorbeeld heeft, met gesmede magnesium Marchesini Racing wielen, een titanium goedgekeurde Akrapovič uitlaat en een lange lijst van carbon fiber en billet aluminium onderdelen.

Een verzamelaarsmotor gewijd aan alle Ducatistas die de geest van de legendarische 916 kunnen herbeleven tijdens het rijden met deze versie. Om zelfs de meest veeleisende verzamelaars tevreden te stellen, wordt de motor geleverd met een echtheidscertificaat, waarop de motor, het frame en de motornummers staan vermeld.

Deze in nieuwstaat verkerende motor heeft slechts 863kilometers gereden en komt met alle originele delen. De motor wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 12 maanden Ducati Approved garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2020
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
98MLKD
Vermogen
157 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
863 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.