Occasion

Ducati PANIGALE V4 S

Kilometers 1 Bouwjaar 2024 Prijs €69.950,-

Omschrijving

Om een onvergetelijk jaar te vieren waarin het de MotoGP wereldtitel won met Francesco Bagnaia bouwde Ducati deze gelimiteerde serie van de Panigale V4. Deze Ducati wordt vergezeld van een certificaat van echtheid, technische uitrusting, een motorhoes en een speciale verpakking.

Voor dit bijzondere exemplaar is gekozen voor de STM EVO SBK-droge koppeling met negen schijven, is er de gehomologeerde Akrapovič-demper die twee kilo minder weegt dan de standaard demper aangebracht, Brembo Stylema-remklauwen en MCS-hoofdremcilinder. Verder verstelbare Rizoma aluminium voetsteunen, vervaardigd uit billet en race kuipruit.

Dit betreft nummer 100 van de in totaal 260 wereldwijd geleverde exemplaren.

De BTW is verrekenbaar voor ondernemers. Genoemde prijs is inclusief BTW en exclusief BPM.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2024
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
1103 cc
Garantie
24 maanden
Kenteken
-
Vermogen
159 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
1 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.