Occasion

Ducati SCRAMBLER NIGHTSHIFT

Bouwjaar 2023 Prijs €13.390,-

Omschrijving

Schade: schadevrij

De Ducati Scrambler Nightshift is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van iedereen die op zoek is naar een essentiële en stijlvolle fiets. Een motorfiets die de sfeer van de nacht en een grenzeloos gevoel van vrijheid oproept.

Het design kenmerkt zich door de klassieke en authentieke lijn, waarbij het sportiever aspect wordt benadrukt door de afwezigheid van het achterspatbord. Een element geërfd van de custom-cultuur waarin alle niet-noodzakelijk elementen worden weggelaten om een strakke en sportieve lijn te behouden.

Deze motor is op voorraad in de showroom. Snel rijden? Informeer naar de mogelijkheden.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2023
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
803 cc
Garantie
24 maanden — Fabrieksgarantie
Kenteken
-
Vermogen
54 kW
Kleur
NEBULA BLUE
Kilometerstand
-

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.