Occasion

Ducati STREETFIGHTER S

Kilometers 34567 Bouwjaar 2010 Prijs €10.950,-

Omschrijving

Na de productiestop van de Monster S4R vult Ducati het gat in de line-up met de Streetfighter. Waar de Monster een luchtgekoeld motorblok gebruikt met bergen koppel laag in de toeren is de Streetfighter een compleet andere machine. Een echte superbike ontdaan van de kuipen en met een laag breed stuur. Het resultaat een enorm krachtige maar zeer goed sturende motorfiets. De Streetfighter S is voorzien van Ohlins vering voor en achter en lichtere velgen. Deze Streetfighter S is voorzien van de optionele carbon Termignoni dempers en wordt geleverd met het benodigd onderhoud en 6 maanden garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2010
Carrosserie
Naked bike
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
1099 cc
Garantie
6 maanden
Kenteken
MXLX39
Vermogen
109 kW
Kleur
Zwart
Kilometerstand
34567 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.