Occasion

Ducati SUPERLEGGERA V4

Kilometers 1 Bouwjaar 2022 Prijs €120.000,-

Omschrijving

Schade: schadevrij

Met de Superleggera V4 maakt Ducati van haar droom: (de grenzen van engineering, design en perfectie te verleggen in een motorfiets) realiteit. De Superleggera V4 is werelds eerste motorfiets waarvan alle dragende delen van het chassis van composiet materiaal gemaakt zijn. De prestaties door deze motorfiets geleverd zijn weerzinwekkends. Slechts 500 van deze extreem bijzondere motoren zijn er gemaakt en dit is nummer 326. Dit is een uniek exemplaar, helemaal nieuw, nooit gereden en met alle originele accessoires. De motor wordt geleverd met 12 maanden garantie. Let op! Dit betreft een BTW motor. De BTW is verrekenbaar voor ondernemers. Genoemde vraagprijs is inclusief BTW.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
Supersport
Cilinder aantal
4
Cilinder inhoud
998 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
80MSFH
Vermogen
172 kW
Kleur
Rood
Kilometerstand
1 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.