Occasion

Ducati SUPERSPORT 950 S

Kilometers 17541 Bouwjaar 2022 Prijs €15.950,-

Omschrijving

Hele mooie uitvoering in de witte kleurstelling en het is de35KW uitvoering dus geschikt voor het Rijbewijs A2. Design van de supersport is gebaseerd op de Panigale lijn. Het is de S versie voorzien Ohlins instelbare vering en de Quickshifter (up&down). Deze motorfiets is ook voorzien van een Termignoni sport demper en bare-end spiegels. Orginele delen zijn aanwezig. De Ducati wordt geleverd inclusief benodigd onderhoud en garantie.

Onze advertenties zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld, helaas kunnen er geen rechten worden ontleend aan foutieve invoer van accessoires, opties, druk -en zetfouten.

Specificaties

Bouwjaar
2022
Carrosserie
Sport/tour
Cilinder aantal
2
Cilinder inhoud
937 cc
Garantie
12 maanden — Ducati Approved
Kenteken
73MRLP
Vermogen
110 kW
Kleur
Wit
Kilometerstand
17541 km

Ducati accessoires

Bekijk hier de officiële Ducati onderdelen passend bij deze motor.

Nu rijden, straks betalen

Als je bij ons de motor van je dromen vindt, kun je meteen gebruikmaken van het handige betaalgemak van NUMotorijden.nl. Wil je weten wat de mogelijkheden op het vlak van een financiering, lenen, financial lease of flexibele betaling zijn? We leggen je als officiële tussenpersoon graag de voor- en nadelen uit, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke situatie. Klik op meer info om direct een offerte aan te vragen.