Geschiedenis
Ducati

Hans van der Heijden is een aantal jaren Grand-Prix monteur van Boet van Dulmen geweest, voordat hij in 1979 zijn motorzaak opent. Met zo'n achtergrond blijft de focus natuurlijk sterk op de motorsport gericht, vooral als zoon Leon ook nog eens als coureur de Nederlandse top bereikt. Ook zoon Hans jr. zal later op een Ducati racemotor stappen en succesvol meedoen in de Ducati 3D Cup.

De motorzaak groeit in de volgende 25 jaar uit tot dé Ducati-dealer van Nederland, waarna familie van der Heijden in 2016 het stokje overdraagt aan Ronald van Vliet. De achtergrond en passie verandert daarbij niet, ook Ronald komt immers via de racerij in de motorwereld terecht, ook zijn prijzenkast is aan het stuur van Ducatis goed gevuld geraakt.

Ondertussen is Ducati Zaltbommel de Flagship Store van Nederland geworden, waarbij zeer intensief wordt samengewerkt met de importeur. Dat zorgt ervoor dat Zaltbommel naadloos de uitbreiding van de modellijnen volgt, met nieuwe Ducatis voor iedereen die op welke manier dan ook van motorrijden houdt.

Zo is Ducati Zaltbommel op dit moment de meest complete Ducati dealer van Nederland, met expertise op alle vlakken van motorrijden.