LET OP: I.v.m. met de Ducati Clubraces dit weekend op het TT Circuit Assen zijn we vanaf vrijdagavond 24 mei vanaf 17:00 gesloten! Dinsdag 28 mei vanaf 09:30 staan we weer voor jullie klaar πŸ˜ƒ

Forza Zaltbommel tijdens de 7hrs of Assen!

Geplaatst op 28 juni 2023

Op zaterdag 8 juli is het zover, dan vindt de tweede editie van de 7hrs of Assen plaats. Uiteraard ontbreekt Ducati Zaltbommel niet tijdens deze uitputtingsslag op Hollandse bodem. Niet minder dan twee teams zullen onder de Zaltbommel vlag uitkomen in een startveld met liefst 56 equipes uit binnen- en buitenland.

Zeg je racen, zeg je Ducati Zaltbommel, al decennia zijn we de drijvende kracht achter het prepareren van Ducati’s voor zowel competitie als trackdays in Nederland. Ook een endurance race als de 7hrs of Assen schuwen we uiteraard niet, met ons Ready2Race pakket bewijzen we al langer dat we Ducati’s niet alleen snel(ler) kunnen maken voor circuitgebruik maar ook betrouwbaar.

De 7hrs of Assen biedt een perfecte mogelijkheid als Team Zaltbommel om ons op racevlak te meten in een internationaal startveld en onze klanten en relaties kennis te laten maken met deze schitterende tak van sport. Endurance racen is een echte teamprestatie, waarbij het veel meer gaat om uithoudingsvermogen van zowel mens als machine dan alleen de individuele prestatie. In totaal zullen acht rijders onder begeleiding van twee teammanagers worden bijgestaan door de Zaltbommel crew.

We zien je graag in Assen!

Team 1: Forza Ducati (startnummer 63)
Teammanager: Marit Aubert
Chris Aubert (Panigale 959 R2R)
Claudia van Kleeff (1098 in DZB racetrim)
Wessel van het Wout (Panigale 959 R2R)
Jeffrey Wolfert (Panigale 959 R2R)

Team 2: Campioni del Mondo (startnummer 61)
Teammanager: Maurice Wolff
Jesse Schuijl (Panigale V4 R2R)
Fred Steijger (Panigale V4 R2R)
Carlo Schrier (Panigale V4 R2R)
Jimi Schrier (Panigale V4 R2R)